Eroll Venhari nga Partia e Drejtësisë emërohet drejtor i Shëndetësisë në Vushtrri

Komuna e Vushtrrisë, sot ka emëruar drejtor të Drejtorisë për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale z. Eroll Venhari, kryetar i degës së PD-së në Vushtrri dhe njëherësh sekretar i përgjithshëm i Partisë së Drejtësisë.

 

Ky emërim është bërë konform marrëveshjes së koalicionit me Partin Demokratike të Kosovës dhe Partisë së Drejtësisë për zgjedhjet lokale 2013.